Saraj
 
 
 
 
clock
 
 
E hënë -E premte 08:00 - 20:00 ora
Е shtunë:
08:00 - 14:00 ora
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
+389 2 2057 775
+389 72 253 088
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Adresa Rr:20 Nr:77
Vendi : Shkup

Lokacioni: Saraj


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"SHENDETI është dhurata më e madhe"

 
 
 
 

MJEKËSI PRIMARE

 
Brenda poliklinikës SARAJ MEDIKAL kemi departamentin e Praktikës së Përgjithshme. Këtu janë ekzaminimet e kujdesit parësor shëndetësor, konsultimi, diagnostikimi dhe trajtimi i të njëjtës.Praktika jonë e përgjithshme e mjekësisë, e cila ka lidhur një marrëveshje me Fondin e Sigurimeve Shëndetësore të Republikës së Maqedonisë.
Poliklinikës SARAJ MEDIKAL

 • Vizita dhe këshilla nga një ekip mjekësor i specializuar dhe i përkushtuar i mjekëve të përgjithshëm
 • Mundësi e zgjedhjes së mjekut amë
 • Lëshim/dhënie recetash dhe referimesh
 • Aplikim për terapi ampulare
 • Qëndrim ditor me monitorim
 • Inhalacione
 • Kontrollim I veshëve me otoskop dhe pastrimin e tyre
 • Përpunimin e plagëve dhe të djegieve

Shërbime të tjera, që ofrohen përveç vizitave në departamentin e Praktikës së përgjithshme:

 • Laborator në përbërje të poliklinikës
 • Vizita në shtëpi
 • Aparate diagnostikimi nga më modernet EKG
 
 
 

CAKTO KONTROLLIMIN

 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме време Оставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.