Saraj
 
 
 
 
clock
 
 
E hënë -E premte 08:00 - 20:00 ora
Е shtunë:
08:00 - 14:00 ora
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
+389 2 2057 775
+389 72 253 088
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Adresa Rr:20 Nr:77
Vendi : Shkup

Lokacioni: Saraj


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SARAJ DENT – eshte vendi ku do te fitoni buzeqeshjen e deshiruar

 
 
 
 

STOMATOLOGJI

 
 
33497835_255158851717373_8805991362752151552_n
 
 
 
Në departamentin e stomatologjisë në SARAJ DENT vizita të specializuara dhe konsultime për probleme dentare, diagnostikimin dhe trajtimin e tyre si dhe këshilla mbi higjienën e duhur dhe kujdesin e dhëmbëve dhe të zgavrës së gojës.

 
 
 
 
Shërbime mjekësore të cilat praktikohen për diagnostikimin dhe trajtimin e gjendjeve të mëposhtme:


  • Vizitë intraorale
  • Stomatologji parandaluese dhe parandalim i shfaqjes së kariesit dhe komplikimeve të tjera në zgavrën e gojës.
  • Stomatologji për fëmijë që përfshin kontaktin e parë të fëmijëve Tuaj me dentistin, përvetësimin e shprehive higjienike që në moshë të re dhe mbrojtjen dhe trajtimin e dhëmbëve të qumështit.
  • Protetikë d.m.th. zëvendësim të dhëmbëve të humbur, restaurimin e dhëmbëve të errësuar dhe të dëmtuar me më shumë se 50% dhe restaurimin e buzëqeshjes Suaj për pamje më të mirë.
  • Ndërhyrje kirurgjikale orale të kryera nga specialisti. Nxjerrje kirurgjikale të rrënjëve, si dhe nxjerrje të dhëmbëve të prekur, apikotomi, frenulektomi dhe implante.
  • Trajtimi i sëmundjeve orale dhe parodontale, të cilat përfshijnë pastrimin e gurëzave të dhëmbëve, trajtimin e xhepave periodontalë dhe shërimin e inflamacionit të gingivës.
  • Stomatologji estetike për të korrigjuar çdo defekt të dukshëm të protezave, që ndikojnë në pamje. Korrigjime të përziera dhe protetike
  • Mbushës Hyaluronic dhe PRP
 
 
 

CAKTO KONTROLLIMIN

 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме време Оставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.
 
 
 
 
 
DSC_0460
 
 
 
DSC_0543
 
 
 
DSC_0459