Saraj
 
 
 
 
clock
 
 
E hënë -E premte 08:00 - 20:00 ora
Е shtunë:
08:00 - 14:00 ora
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
+389 2 2057 775
+389 72 253 088
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Adresa Rr:20 Nr:77
Vendi : Shkup

Lokacioni: Saraj


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MJEKËSI PRIMARE

 
0rdinanca e mjeksis së përgjithshme në POLIKLINIKEN SARAJ MEDIKAL posedon team mjekësh të përkushtuar të cilët besojnë se mjeksia e përgjithshme e rregullt është baza për diagnostifikimin e hershëm të problemeve apo cregullimeve të mundshme shëndetsore.
 
 
 

STOMATOLOGJIA

 
Dhëmbët e shëndetshëm dhe buzëqeshje e ndritshme janë vecanerisht të rëndësishme për mirëqenien e përgjithshme dhe shëndet për secilin prej nesh.
Në suaza të poliklinikës tonë punon edhe oridnanca stomatologjike edhe atë me paisje të sofistikuara dhe instrumente nga prodhues të njohur.
 
 
 

LABORATORIA

 
Laboratori Biokimik ofron një gamë të gjerë rutinore dhe të specializuar
shërbime laboratorike për gjak, urinë dhe lëngje të tjera të trupit. Shpejt dhe
përgatitje efikase e të gjitha analizave. Rezultatet jepen sa më shpejt të jetë e mundur.
 
 
 

KONTROLLIMET

 
Kontrollet e rregullta janë thelbësore për shëndetin tuaj.
Caktimi i një takimi nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Rezervoni atë me vetëm një klik termi që ju përshtatet më së miri.Sepse shëndeti është më i rëndësishmi!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kush jemi ne?!

 
 
 
 
 
 
DSC_0530
 
 
 
DSC_0382
 
 
 
DSC_0400
 
 
 
 
 
DSC_0530
 
 
 
DSC_0382
 
 
 
DSC_0400