Saraj
 
 
 
 
clock
 
 
E hënë -E premte 08:00 - 20:00 ora
Е shtunë:
08:00 - 14:00 ora
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
+389 2 2057 775
+389 72 253 088
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Adresa Rr:20 Nr:77
Vendi : Shkup

Lokacioni: Saraj


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LABORATORI – per tere familjen tuaj

 
 
 
 

LABORATORI

 
 
Laboratori biokimik në SARAJ MEDIKAL ofron një spektër të gjerë shërbimesh rutinë dhe të specializuara laboratorike për testimin e gjakut, urinës dhe lëngjeve të tjera të trupit.
Në laborator kryen:


 • analiza hematologjike
 • analiza të hormoneve
 • enzime
 • produkte të degradimit
 • elektrolitë
 • proteina specifike
 • markerë/shënues për proceset inflamatore
 • faktorë të hemostazës
 • markerë/ tumorit
 • markerë/ hepatitit A, B dhe C, HIV
 • urinë
 • sediment urinar
 • testim për drogë dhe narkotikë në urinë

Në laborator kryhen shpejt dhe me efikasitet të gjitha analizat dhe rezultatet dorëzohen sa më shpejt që të jetë e mundur brenda ditës.

 • Statusi hematologjik
 • Statusi i koagulimit – hemostaza
 • Statusi urinar
 • Statusi i elektroliteve
 • Statusi i glicideve
 • Produkte të degradimit
 • Statusi enzimatik
 • Statusi i proteinave
 • Statusi lipoproteinik
 • Narkotikë në urinë
 • Markerë/shënues infektive
 • Faktorët reumatikë
 • Statusi hormonal
 • Markerë/ shënues të tumorit
 • D-Dimer
 • Testi i shtatzënisë
 • Vitaminë D
Laboratori diagnostikues dhe biokimik është nën kontroll të vazhdueshëm të jashtëm - kontrollohet nga kontrolli i jashtëm i cilësisënga HumEquas Wiesbaden Germanija.
 
 
 
 

ENJOY ANALIZA!

 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме време Оставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.