SARAJ DENT – ESHTE VENDI KU DO TE FITONI BUZEQESHJEN E DESHIRUAR

logo

Shërbimet

Në departamentin e stomatologjisë në SARAJ DENT vizita të specializuara dhe konsultime për probleme dentare, diagnostikimin dhe trajtimin e tyre si dhe këshilla mbi higjienën e duhur dhe kujdesin e dhëmbëve dhe të zgavrës së gojës.

Vizitë intraorale

Një vlerësim gjithëpërfshirës për të identifikuar çështjet e shëndetit oral, duke ofruar kujdes optimal dhe plane të sakta trajtimi të përshtatura për nevojat tuaja.

Stomatologji parandaluese

Parandalimi i kariesit dhe komplikimeve të tjera në zgavrën me gojë

Stomatologji për fëmijë

Ai përfshin kontaktin e parë të fëmijëve tuaj me një dentist, përvetësimin e zakoneve higjienike që në moshë të hershme dhe mbrojtjen dhe trajtimin e dhëmbëve të qumështit.

Protetikë

Zëvendësimi i dhëmbëve të humbur, restaurimi i dhëmbëve të errësuar dhe të dëmtuar më shumë se 50% dhe rivendosja e buzëqeshjes tuaj në pamjen e saj më të mirë

Ndërhyrjet kirurgjikale orale

Ekstraksionet kirurgjikale të rrënjëve të mbetura si dhe nxjerrjet e dhëmbëve të impaktuar, apikotomitë, frenulektomitë dhe implantet.

Terapia e sëmundjeve të gojës dhe periodontale

Pastrimi i gurëve, trajtimi i xhepave periodontal dhe shërimi i inflamacioneve të gingivave.

Stomatologji estetike

Korrigjimi i të gjitha defekteve të dukshme të dhëmbëve që ndikojnë në pamjen. Korrigjime të përbëra dhe korrigjime protetike

Fillers hialuronik dhe PRP

Кëto trajtime punojnë së bashku për të zbutur rrudhat, për të rivendosur volumin dhe për të përshpejtuar rigjenerimin e indeve, duke ofruar një pamje më të freskët dhe më rinore.