Saraj
 
 
 
 
clock
 
 
Пон. - Пет. 08:00 - 20:00ч.
Саб. - 08:00 - 14:00ч.
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
+389 2 2057 775
+389 72 253 088
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Адреса: Ул.20 бр.77 Сарај
Место: Скопје
Локација: с.Сарај
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

општа медицина

 
Ординацијата по општа медицина во ПОЛИКЛИНИКАТА САРАЈ МЕДИКАЛ располага со посветени медицински тимови, кои што веруваат дека општиот редовен лекарски преглед претставува основа за рано дијагностицирање на можните здравствени нарушувања.
 
 
 

стоматологија

 
Здравите заби и блескавата насмевка се особено важен фактор за општото добро здравје кај секого од нас. Во склоп на нашата поликлиника работи и стоматолошка ординација со најсовремена опрема како и инструменти од врвни производители.
 
 
 

лабораторија

 
Биохемиската лабораторија нуди широк спектар на рутински и специјализирани лабораториски услуги за испитување крв, урина и други телесни течности. Брза и ефикасна изработка на сите анализи. Резултатите се доставуваат во најбрз можен рок.
 
 
 

контрола

 
Редовните контролни прегледи се од суштинско значење за Вашето здравје.
Закажувањето на термин никогаш не било полесно. Само со еден клик резервирај го терминот кој што најмногу тебе ти одговара.
Затоа што здравјето е најважно!
 
 
 
 
 
 
 
 

Кои сме ние!?

 
 
 
 
 
 
DSC_0530
 
 
 
DSC_0382
 
 
 
DSC_0400
 
 
 
 
 
DSC_0530
 
 
 
DSC_0382
 
 
 
DSC_0400