Saraj
 
 
 
 
clock
 
 
Пон. - Пет. 08:00 - 20:00ч.
Саб. - 08:00 - 14:00ч.
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
+389 2 2057 775
+389 72 253 088
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Адреса: Ул.20 бр.77 Сарај
Место: Скопје
Локација: с.Сарај
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

САРАЈ ДЕНТ - местото каде ќе ја добиете насмевката што ја посакувате

 
 
 
 

СТОМАТОЛОГИЈА

 
 
33497835_255158851717373_8805991362752151552_n
 
 
 

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД!

 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме време Оставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.
 
 
 
 
Во одделот за Стоматологија при САРАЈ ДЕНТ се изведуваат специјалистички прегледи и консултации од стоматолошка проблематика, дијагностицирање и третман на истите, како и совети за соодветна хигиена и нега на забите и усната празнина.


 
Медицинските услуги кои се практикуваат за дијагностицирање и терапија на следните состојби:

  • Интраорален преглед
  • Превентивна стоматологија и спречување на појава на кариес и други компликации во усната празнина.
  • Детска стоматологија која вклучува прв контакт на Вашите деца со стоматолог, стекнување на хигиенски навики од најрана возраст и заштита и лекување на млечните заби.
  • Протетика односно надоместување на изгубени заби, реставрирање на потемнети и заби оштетни повеќе од 50% и реставрирање на Вашата насмевка до најдобар изглед.
  • Орално хируршки интервенции изведени од специјалист. Хируршки екстакции на заостанати корени како и екстракции на импактирани заби, апикотомии, френулектомии и импланти.
  • Терапија на болести на устата и периодонтот која опфаќа чистење на забен камен, обработка на периодонтални џебови и санирање на воспаленија на гингивата.
  • Естетска стоматологија за корекција на сите видливи недостатоци на забалото кои влијаат на изгледот. Композитни корекции и протетски корекции
  • Хијалуронски филери и ПРП
 
 
 
DSC_0460
 
 
 
DSC_0543
 
 
 
DSC_0459