Saraj
 
 
 
 
clock
 
 
Пон. - Пет. 08:00 - 20:00ч.
Саб. - 08:00 - 14:00ч.
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
+389 2 2057 775
+389 72 253 088
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Адреса: Ул.20 бр.77 Сарај
Место: Скопје
Локација: с.Сарај
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

САРАЈ ДЕНТ - местото каде ќе ја добиете насмевката што ја посакувате

 
 
 

СТОМАТОЛОГИЈА

 
 
33497835_255158851717373_8805991362752151552_n
 
 
 
Во одделот за Стоматологија при САРАЈ ДЕНТ се изведуваат специјалистички прегледи и консултации од стоматолошка проблематика, дијагностицирање и третман на истите, како и совети за соодветна хигиена и нега на забите и усната празнина.


 
 
 
 
Медицинските услуги кои се практикуваат за дијагностицирање и терапија на следните состојби:

  • Интраорален преглед
  • Превентивна стоматологија и спречување на појава на кариес и други компликации во усната празнина.
  • Детска стоматологија која вклучува прв контакт на Вашите деца со стоматолог, стекнување на хигиенски навики од најрана возраст и заштита и лекување на млечните заби.
  • Протетика односно надоместување на изгубени заби, реставрирање на потемнети и заби оштетни повеќе од 50% и реставрирање на Вашата насмевка до најдобар изглед.
  • Орално хируршки интервенции изведени од специјалист. Хируршки екстакции на заостанати корени како и екстракции на импактирани заби, апикотомии, френулектомии и импланти.
  • Терапија на болести на устата и периодонтот која опфаќа чистење на забен камен, обработка на периодонтални џебови и санирање на воспаленија на гингивата.
  • Естетска стоматологија за корекција на сите видливи недостатоци на забалото кои влијаат на изгледот. Композитни корекции и протетски корекции
  • Хијалуронски филери и ПРП
 
 
 

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД!

 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме времеОставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.
 
 
 
 
 
DSC_0460
 
 
 
DSC_0543
 
 
 
DSC_0459