Saraj
 
 
 
 
clock
 
 
Пон. - Пет. 08:00 - 20:00ч.
Саб. - 08:00 - 14:00ч.
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
+389 2 2057 775
+389 72 253 088
 
 
 
 
 
 
 
clock
 
 
Адреса: Ул.20 бр.77 Сарај
Место: Скопје
Локација: с.Сарај
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЛАБОРАТОРИЈА - за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

 
 
 
 

ЛАБОРАТОРИЈА

 
 
Биохемиската лабораторија при ПОЛИКЛИНИКА САРАЈ МЕДИКАЛ нуди широк спектар на рутински и специјализирани лабораториски услуги за испитување крв, урина и други телесни течности.

Во лабораторијата се изведуваат:

хематолошки анализи
анализа на хормони
ензими
деградациски продукти
електролити
специфични протеини
маркери за воспалителни процеси
фактори на хемостаза
тумор-маркери
маркери за хепатитис А, Б и Ц, ХИВ
урина
уринарен седимент
испитување на дроги и опојни средства во урина

Во лабораторијата брзо и ефикасно ги врши сите анализи и резултатите се доставуваат во најбрз можен рок во текот на денот.

Хематолошки статус
Коагулациони статус – хемостаза
Уринарен статус
Електролитен статус
Глуциден статус
Деградациони продукти
Ензимски статус
Протеински статус
Липопротеински статус
Наркотици во урина
Инфективни маркери
Реуматолошки фактори
Хормонски статус
Тумор маркети
Д-Димери
Тест за бременост
Витамин Д

Дијагностичката и биохемиска лабораторија е под континуирана надворешна контрола од BIOHEM MEDIKA Diagnostic Lab - контролирана преку надворешна контрола на квалитет од HumEquas Wiesbaden Germanija

 
 
 
 

ЗАКАЖИ АНАЛИЗА!

 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме време Оставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.